Rubriky

Otvírá se unikátní dětský svět: Nábytek a dekorace do pokojíčků na jednom místě

Lámete si marně hlavu, jak svým dětem vybavit pokojíček? Kde sehnat správný nábytek a jak dát všechno dohromady tak, aby byli vaše ratolesti spokojené? Tyhle starosti teď odpadnou, na Nové Harfě v Praze se totiž už v uterý 17. září ve 13. hodin otvírá v Česku naprosto unikátní a originální concept store dětského světa.

Postýlky, hračky, skříně, nálepky na zeď a tak dále, prostě všechno, co si v souvislosti s dětským pokojíčkem dokážete představit na jednom místě. První showroom v Praze nemá obdoby, něco takové tu zkrátka ještě není. ELIS DESIGN je synonymum pro originální řešení dětského světa, jehož cílem je nabídnout kompletní řešení dětského prostoru dle individuálních potřeb našich nejmenší. A nutno říct, že se to daří dokonale. Zkrátka proto, že něco takového jinde nenajdete.

„Věříme v nadčasovost a sílu dřeva. Naší inspirací je jednoduchost, hravost a čistota severského stylu. Dbáme na kvalitní výběr dodavatelů a ctíme poctivou řemeslnou tradici. Podstatnou část sortimentu vyrábíme pod značkou ELIS DESIGN,“ vysvětluje majitel Aleš Novotný. V nabídce jsou však i další produkty, které ovšem splňují barevný i designový koncept showroomu. Prioritou jsou výrobci s EU certifikáty, čínskou expanzi zde tedy nečekejte.

Zajímavý je i fakt, že výrobky jsou pečlivě testovány. A kým jiným, než dětmi. Prim hrají přírodní materiály, které jsou zpracovány s ohledem na přírodu a zdraví našich nejmenších. Pokud se chcete jen podívat, nebo rovnou něco nakoupit, máte šanci už od úterý 17. září na adrese Nová Harfa, Poděbradská 777/9c, Praha-Vysočany. Dorazí i Dominika Myslivcová se svou sestrou Natálií, která je už několik měsíců šťastnou matkou dvojčátek. Vše vypukne ve 13. hodin. Určitě nebudete litovat. Více o ELIS DESIGN najdete zde: https://www.elisdesign.cz.

 

Foto: ELIS DESIGN

Tag

Mohlo by se vám také líbit...

0 Komentáře “Otvírá se unikátní dětský svět: Nábytek a dekorace do pokojíčků na jednom místě”

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *