Stravování v oceli a na betonu
Vyznáváte zdravý životní styl a hledáte takové výrobce, kterým záleží na životním prostředí, recyklaci a na enviromentálním přístupu? Pokud ano, zaměřte se na FoodIN catering. Vše je u nich originální – receptury, lokální dodavatelé, domácí atmosféra, gastro provoz v Battistově cihelně i servírování na originálním betonovém nádobí. Majitelka Petra Pavičová pracovala dlouhé roky jako manažerka, ale pak v sobě objevila kuchařský talent, který se rozhodla podnikatelsky využít. Před třemi lety s manželem založila cateringovou společnost FoodIN Catering a dnes připravuje originální a vyhledávané pohoštění. Zaměřují se na bio kvalitu a vege program.
Ještě před třemi lety pracovala Petra ve velké telekomunikační společnosti. Ovšem pak se rozhodla jít za svým snem. Příprava pohoštění jí bavila celý život, a tak se pokusila svůj talent originálně využít. Nechtěla dělat totéž jako ostatní cateringové společnosti, vtiskla své gastronomii punc lokálnosti, podpořený navíc jednotlivými příběhy svých dodavatelů. Za tři roky z nuly vybudovala firmu s pozicí renomované značky, která je dnes vyhledávaná pro svoje originální pojetí, skvělé chuťové požitky, ale i zážitky. Důraz na lokálnost potravin je pro FoodIN podstatný. „Odlišuje nás to od tradičních cateringových společností nakupujících ingredience od velkých dodavatelů, hypermarketů a přeprodejců,“ vysvětluje Petra Pavičová. „Všechny suroviny a produkty pečlivě vybírám a nakupuji přímo u malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Neustále vyhledávám nové pěstitele a farmáře, abych měla jistotu, že nabízím svým klientům to nejlepší z dané lokality. Osobní vztahy s místními dodavateli, seznámení se s prostředím, odkud získávám jednotlivé ingredience pro přípravu kvalitního cateringu, to vše mi umožňuje nasát atmosféru a příběhy, které pak při samotné cateringové službě předávám svým klientům.“
Domácí à la Provance
FoodIN catering připravuje své služby vždy s nádechem domácí atmosféry. V nabídce najdete domácí kravské, ovčí, kozí sýry, telecí, jehněčí, hovězí, krůtí a vepřové maso od malých chovatelů. Také čerstvou i nakládanou zeleninu, pestrou škálu domácích pest, marmelád, dressingů, domácích omáček a mnoho dalších vlastních produktů. Vše je servírované ve stylu La Provance v designovém nádobí od českých umělců. Převážná většina pokrmů je připravována v bio kvalitě a na své si přijdou i klienti z řad vegetariánů.
Něco do krabičky
Nově Petra rozšířila své služby o catering ve formě krabiček. FoodIN krabičky jsou boxy plné vybraných surovin od malých českých farmářů, pěstitelů a malovýrobců. Jsou ideální pro malé firemní obědy, při kterých si chcete s kolegy či pracovními partnery dopřát to nejlepší jídlo, aniž byste byli nuceni trávit čas cestou do restaurace. Krabičky kombinují různé druhy občerstvení, jako je hummus, uzeniny, sýry, zelenina a nepřeberné množství dalších pochutin v té nejvyšší kvalitě. Petra navíc dbá na minimalizaci ekologické zátěže, krabičky jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezové oceli, a tudíž jsou ekologické, vratné a omyvatelné. Díky správné kombinaci potravin stoprocentně nahradí plnohodnotný oběd.
Osobní přístup
Petřina originální nabídka si rychle našla svou klientelu, které záleží na osobním přístupu, přidané hodnotě služby a podpoře lokální ekonomiky. FoodIN připravuje catering i pro tak velké a významné klienty, jako je společnost Microsoft, Ikea, HP, Swarovsky, LMC, Škoda a mnoho dalších. Objednáním cateringu u FoodIN získá klient nejen kvalitní občerstvení, ale i skvělý pocit, že svou volbou podporuje českou produkci. Osobní přístup je pro Petru velmi důležitý, a to nejen v případě spolupráce s dodavateli, ale i klienty. Na základě osobního setkání s klientem, připraví catering tak, aby maximálně odpovídal jeho představě, ale vždy za použití lokálních zdrojů s příběhem.
Prostředí s rodokmenem
Veškerý servis včetně špičkové gastronomie zajišťuje společnost Foodin Catering v areálu Battistovy cihelny v Praze Ďáblicích. Dnes je to jedinečná kulturní památka, pojmenovaná po svém zakladateli. Provoz v ní byl zahájen před 130 lety a od té doby se nad ní tyčí 30 m vysoký komín. V roce 1996 byla stavba prohlášena za státní kulturní památku, což ji zřejmě také zachránilo od definitivní demolice. Areál se nachází v klidné zóně ve vzdálenosti zhruba 15 minut od pražského centra a je lehce dostupný MHD ze stanice metra C Ládví. Je tak ideálním místem pro konference, semináře, ale také oslavy, party či pracovní obědy a večeře, a to pro firmy i soukromé osoby.
Tag Battistova cihelnabiokvalitacateringFoodINkrabičky z ocelilokální dodavateléPetra Pavičovástravování
0 Komentáře “Stravování v oceli a na betonu”